Основната дейност на Light Master е производство, тунинг, модификация и къстъмизация на преносими, ръчни и стационарни прожектори, фенери, фарове, специфично и нестандартно осветление, както и IR подсветки за пробори за нощно виждане, лазерни системи и далекобойни колиматори лазери, и всичко свързано с работата им: управление, дизайн, охлаждане, дизайн и производство на специфични драйвери и управление на емитери, комутиращи системи и т.н.

Искате най-доброто (в света), подбрано и не харесвате ширпотребата? Тук е Вашето място.

Разбира се, има и известен (завиден) опит в третирането, последващата обработка и консумация на дивечови субпродутки и алкохолни деривати, но това е друга тема!

Прези годините Ligt Master  е префасонирал/ремонтирал/къстъмизирал хиляди продукти. От ателието месечно излизат стотици нови или тунинговани прожектори и фарове.

Десетки хиляди български (и не само) ловци, полицаи, охранители, оперативно интересни елементи и др. ползват продуктите на Light Master – в България, САЩ, Русия, Австралия, Нова Зенландия, Великобритания, дори Уругвай и Сао Томе и Принсипи. Хиляди служители на Гранична полиция, СОТ 161 (и други охранителни фирми в страната), отряди СОБТ и СОБР, следователи и дознатели, пожарникари, Софийски, Пловдивски и Сливенски затвори, служители на Европейската агенция за гранична и брегова охрана (Frontex), арендатори на язовири и т.н. са сред клиентите на Lightmaster.