Основната дейност на Lightmaster е производство, тунинг, модификация и къстъмизация на преносими, ръчни и станционарни прожектори, фенери, фарове, специфично и нестандартно осветление, както и IR подсветки за пробори за нощно виждане, лазерни системи и далекобойни колиматори лазери, и всичко свързано с работата им: управление, дизайн, охлаждане, дизайн и производство на специфични драйвери и упраявление на емитери, комутиращи системи и тн.

Искате най- доброто( в света), подбрано и не харесвате ширпотребата? Тук е Вашето място.

Разбира се,  има и известен (завиден)  опит в третирането, последващата обработка и консумация на дивечови субпродутки и алкохолни деривати , но това е друга тема!

Прези годините Ligtmaster  е префасонирал/ремонтирал/къстъмизирал  хиляди продукти, от ателието месечно излизат стотици нови или тунингивани прожектори и фарове .  Десетки хиляди български( и не само) ловци, полицай , охранители, оперативно интересни елементи и тн ползват продуктите на Lightmaster – в България…. САЩ, Русия, Австралия, Нова Зенландия, ЕС, Великобритания, дори Уругвай и Сао Томе и Принсипи. И не само те, хиляди служители на Гранична полиция, СОТ161( и други охранителни фирми в страната), отряди СОБТ и СОБР, следователи и дознатели, пожарникари,  Софийски, Пловдивски и Сливенски затвори, служители на Европейската  агенция за гранична и брегова охрана (Frontex),  арендатори на язовири и тн.

Кратко инфо